Vi kan trefelling

Med mer enn 20 år i bransjen har Stubbeteknikk AS opparbeidet seg veldig god kunnskap innen trefelling. Det er mange forskjellige teknikker for og ta ned et tre, trefelling fra bakken. Seksjonsfelling hvor vi klatrer opp i treet og kutter det ned i deler. Om treet vokser over hus, kabler e.l. kan deler av treet fires trygt ned med tau for og unngå skade på eiendom. Kranbil kan også bli brukt for og gjøre ting sikkert og effektivt. Med gode rutiner og lang erfaring kan vi utføre alle jobber raskt og effektivt til en fornuftig pris.

Vi holder til i Bærum og tar på oss oppdrag i hele Viken og Oslo

Å felle et tre

Trefelling er en jobb som krever god kunnskap og riktig utstyr. Det er mange ting og passe på når man skal felle et tre enten det er felling fra bakken eller seksjonsfelling fra oppe i treet! Stubbeteknikk har opparbeidet seg stor kunnskap innen sikker trefelling, og med dyktige medarbeidere og arborister får vi alltid jobben gjort trygt og effektivt!

For å kunne gjøre jobben trygt og sikkert er det viktig for oss at vi tar en nøye vurdering av hvert tre som skal ned, og det er viktig at utstyret alltid er i god stand.

Vi bruker kun sikkert og sertifisert utstyr som bla. Stihl og Teufelberger. Dette er utstyr vi vet etter mange års erfaring at vi kan stole på og som ikke svikter oss midt i jobben.

How can we help you?

With skillful arborists good routines and years of experience we can do any job quick & efficient at a reasonable price!